Agenda

Intensief Relatie 3 daagse

  (één paar)

  Duidelijkheid in je relatie  

  Tijdens een intensieve 3 daagse

  Om de volgende stap te kunnen nemen

   

  Geef je relatie een mooi cadeau! Meer verdieping, communicatie en intimiteit met begrip en inzicht in de situatie, of krijg helderheid waardoor het niet meer gaat, tijdens een intensieve 2 daagse.

  Geen standaard programma, volledig op jullie afgestemd, voorzien van alle materialen, inclusief opdrachten tussendoor, werken aan het doorbreken en begrijpen van ingesleten patronen in je relatie of inzicht krijgen wat er met jullie gebeurd is.

  4 sessies van totaal 6 uur coaching met relatietherapeut. Data in gezamenlijk overleg. 

  Bel gerust 06 134 62 348 ook voor meer informatie

   

  Samen hebben jullie een situatie gecreëerd waar gedrag kon ontstaan, waar liefde niet voldoende aanwezig was. Opsporen waar de verkeerde wissels zijn genomen of de verkeerde zaadjes zijn gepland geeft vaak veel zicht op hoe de verwijdering is ontstaan. Of de relatie met dat inzicht nog te herstellen valt, vraagt een intensieve grondige aanpak. Relatie kwesties worden nooit opgelost door maar te hopen dat het door de tijd wel weer goed komt.

  Uit onderzoek blijkt dat na bijna iedere scheiding kinderen wonden oplopen, maar pijnlijker blijkt de situatie voorafgaande aan een scheiding waarin ouders de liefde niet meer met elkaar delen met de daarbij behorende onrust of strijd.

   

  Zeker als beide partners de noodzaak inzien om de relatie te beëindigen en de relatie op een waardige wijze afgerond wordt, ontstaat er ruimte om goede ouders te blijven en soms zelfs vrienden.